Veştile de la #Meteo nu sunt deloc bune. Iarnă GREA în perioada următoare

0

ANM a actualizat estimările meteorologice pentru intervalul 14 ianuarie – 11 februarie 2019. Potrivit meteorologilor, valorile termice se vor situa ușor peste cele normale până la finalul lunii ianuarie în cea mai mare parte a țării. Sfâşitul lunii ianuarie şi prima jumătate din februarie vine cu ninsori în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în jumătatea sudică a teritoriului.

Săptămâna 14.01.2019 – 21.01.2019

Valorile termice se vor situa ușor peste cele normale pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării.

Regimul pluviometric va fi în general excedentar în regiunile intracarpatice, mai ales în zona Munților Apuseni și în extremitatea nord-vestică a țării. În rest cantitățile de precipitații vor fi deficitare.

Săptămâna 21.01.2019 – 28.01.2019

Temperaturile medii se vor situa ușor peste cele normale pentru această perioadă local în sudul și sud-estul țării și ușor sub mediile climatologice ale intervalului în regiunile nordice.

Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în jumătatea sudică a teritoriului.

Săptămâna 28.01.2019 – 04.02.2019

Temperatura medie a aerului va avea valori în general peste normele climatologice specifice acestui interval, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare local în jumătatea sudică a teritoriului și în general apropiate de cele normale pentru această perioadă în rest.

Săptămâna 04.02.2019 – 11.02.2019

Temperatura medie a aerului va avea valori în general mai ridicate decât cele specifice acestui interval, la nivelul întregii țări.

Regimul pluviometric va fi în general excedentar, dar mai ales în regiunile extracarpatice.

Citeste mai mult pe RTV.NET: 

Loading...

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.