Ce sunt soluțiile pregătitoare pentru manichiurile moderne

0
296
Ce sunt soluțiile pregătitoare pentru manichiurile moderne

Pentru realizarea manichiurilor moderne de tip gel UV sau a celor de tip semipermanent este nevoie de soluții speciale și profesionale. Sunt foarte importante pentru a obține o manichiură rezistentă și foarte frumoasă.

Principiul noilor metode de îngrijire a unghiilor are la bază următoarele lucruri: prezența unor substanțe cu capacitate mare de aderență a gelurilor și ojelor folosite, care au drept consecință o rezistență foarte bună în timp, soluții dure care se usucă prin fenomenul de fotopolimerizare cu ajutorul lămpilor de tip UV sau LED și foarte multe decoruri unghii aplicate, cu ajutorul cărora pot fi realizate adevărate opere de artă.

Soluțiile Primer pentru manichiuri moderne

            Este una dintre cele mai importante soluții în industria de Nail Art, în momentul de față. Deoarece este importantă, recomandarea noastră este de a opta pentru soluții de acest gen profesionale.

            Exista soluții Primer acide, spre exemplu. Aceste tipuri de soluții acționează  la nivelul stratului superficial al unghiilor și au drept rezultat crearea de micropori, dezinfectarea și deshidratarea unghiilor. Degresarea grăsimilor de tip sebum este foarte importantă, pentru  a obține o manichiură foarte modernă.

            În microporii creați pe suprafață unghiei va pătrunde gelul pentru manichiură sau oja semipermanentă.

            Este foarte important, fiind o soluție de tip acid să nu atingeți pielea mâinilor și nici cuticulele. Se va lăsa să se usuce foarte bine la aer. Dacă nu veți avea răbdare, celelalte produse pe care urmează să le aplicați vor deveni galbene.

            Există și soluții de tip Primer fără acid. Practic, poate fi considerat un agent foarte bun de aderență. Acesta este folosit de cele mai multe ori pentru realizarea manichiurilor semipermanente.

             Foarte multe produs profesionale de acest tip conțin și substanțe care protejează foarte bine unghiile, le hrănesc și le întăresc, de asemenea.

            Callipso.ro comercializează toata gamă de soluții profesionale pregătitoare

Callipso.ro este numele unui important distribuitor de produse profesionale pentru manichiuri moderne din România care comercializează soluții pregătitoare pentru manichiuri de foarte bună calitate și de foarte multe tipuri. Este practic o colecție interesantă de soluții fabricate de cele mai renumite mărci din industria Nail Art: CANNI, EVERIN, MOLLY LAC, SILCARE, FSM, etc.

Aici este locul de unde puteți comanda online aceste produse importante pentru realizarea unghiilor moderne. Oferta acestei companii este foarte avantajoasă, mai ales pentru saloanele de înfrumusețare, precum și pentru persoanele care își fac singure manichiura și pedichiura.

Ce sunt soluțiile de tip Base Coat?

Pentru ca manichiura dumneavoastră modernă să reziste 3-4 săptămâni, este nevoie de anumite soluții interesante care măresc, pur și simplu, aderența gelului constructie sau a ojei semipermanente la suprafața unghiilor. Soluția de tip Base Coat este o soluție similară soluției de tip Primer, însă are alte tipuri de proprietăți. Oferă o foarte bună protecție a unghiilor, oferă și o foarte bună aderență, dar se absoarbe foarte repede, se usucă cu ajutorul lămpilor UV sau LED. Această soluție este recomandată persoanelor care au unghii sensibile cu tendința de exfoliere și rupere.

Puteți cumpăra diferite tipuri de Base Coat-uri profesionale tot cu ajutorul magazinului online de produse profesioniste Callipso.ro, de asemenea.