Produse ecologice – calitate naturala pentru cei care duc un stil de viata sanatos

0
853
Produse ecologice - calitate naturala pentru cei care duc un stil de viata sanatos

Parafrazandu-l pe Hipocrate, se poate observa ca suntem ceea ce mancam si ce folosim. Aceasta afirmatie este relevanta si astazi, mai mult decat oricand. Nu exista niciun fel de bunastare, sanatate si longevitate, atata timp cat mancam alimente comestibile nesanatoase, ne spalam si folosim cosmetice in care chimia este daunatoare si produsele de pe rafturile din market.

In realitatile vietii moderne, cererea de produse ecologice este in crestere rapida. Acest lucru se datoreaza faptului ca astazi majoritatea absoluta a omenirii si-a dat seama in sfarsit, ca numai produsele ecologice si cosmeticele naturale nu dauneaza nici florei si nici faunei, nici mediului inconjurator si nici sanatatii consumatorilor insisi.

Doar in produsele ECO vei gasi ingrediente naturale si absolut sigure pentru sanatatea umana. Cel mai interesant lucru este ca, natura insasi a stabilit de mult timp acele componente utile si active care sunt benefice corpului uman. Insa, exista producatori lipsiti de scrupule care incearca sa le inlocuiasca cu produse care nu aduc niciun beneficiu organismului. Astfel de produse sunt extrem de periculoase datorita proprietatilor lor toxice si carcinogene.

Cum sa alegi cosmetice naturale?

Astazi, toata lumea intelege ca produsele cosmetice pentru uz zilnic nu trebuie sa satisfaca doar o anumita calitate, ci si sa fie complet sigure. Ca urmare, in magazinele cu specific ECO sau natural, exista sapunuri naturale, sampoane cu ingrediente naturale sau diferite produse de ingrijire personala si cosmetice naturale reale. Sampoanele, produsele de igiena personale si intime sunt produse de cei mai buni producatori din strainatate si din tara noastra. Acest fapt este confirmat de certificatele relevante ale multor organizatii independente de experti. Ceea ce conteaza pentru noi nu este numele, ci sunt componentele reale. Produsele prezentate in cataloagele magazinelor online de specialitate, nu contin SLS, conservanti artificiali, coloranti, parfumuri, parabeni si alte substante chimice nesanatoase.

Produse cosmetice organice pentru femei si barbati

 Reprezentantii sexului masculin pot gasi la sectiunea pentru barbati, cosmetica speciale naturale, BIO sau ECO dezvoltate pentru ei. Doamnelor le sunt oferite produse cosmetice naturale, care sunt fabricate din materii prime ecologice si care garanteaza sanatatea pielii.  Doar oamenii responsabili si sensibili se straduiesc sa cumpere produse cosmetice naturale pentru fata si corp, bazate nu atat pe efectul extern, cat pe imbunatatirea reala a starii pielii fara a afecta sanatatea. Produsele eco naturale sunt hipoalergenice si sigure de utilizat pentru orice problema astmatica sau dermatologica. Poti alege cosmetice organice pentru par si produse de bronzare eficiente, precum si cosmetice naturale pentru picioare si maini.

Cosmetice naturale pentru copii

Orice mama doreste sa fie absolut sigura ca foloseste numai cele mai sigure si mai ecologice produse pentru copilul ei.  Prin urmare, toate produsele naturale, ECO sau BIO nu dauneaza copiilor si bebelusilor. Bebelusii au o piele deosebit de delicata si sensibila, de aceea numai cosmeticele speciale pentru bebelusi care sunt cu adevarat organice, sunt sigure. Astazi, producatorii de top de produse cosmetice organice pentru mame si copii, produc diferite cosmetice pentru copii, cum ar fi sampon si spuma pentru bebelusi, gel pentru dinti, sapun bio, creme si lotiuni etc.