Servicii profesionale de reparații contacte auto și ateliere mobile de intervenție

0
476
Servicii profesionale de reparații contacte auto și ateliere mobile de intervenție

Companiile profesioniste din România își îndreaptă din ce în ce mai mult atenția către nevoile reale ale clienților! Astfel de companii sunt interesate în primul rând de calitatea serviciilor furnizate, de promptitudinea cu care sunt prestate precum și de utilitatea lor.

            Expert DeBlok este o companie profesionistă din Brașov, specializată în acordarea de diferite tipuri de servicii de deblocare, atât în orașul Brașov cât și în localitățile apropiate. Serviciile furnizate de această firmă de aproape 10 ani, sunt de o calitate excelentă și foarte accesibile ca preț. Tehnicienii companiei pot debloca practic orice tip de ușă metalică, de lemn sau de termopan, din orice tip de locuință. Pot debloca uși de mașini, portiere sau portbagaje, pot debloca seifuri personale sau seifuri aflate în proprietatea companiilor private.

            Pentru a oferi clienților cele mai rapide și eficiente servicii de deblocare auto, reprezentanții companiei au decis să înființeze inclusiv două ateliere mobile pentru copiere chei auto pierdute. Recomandăm cu această ocazie și serviciile de reparatii contacte auto care pot fi făcute tot cu ajutorul echipamentelor ultramoderne, din dotarea atelierelor mobile.

            Servicii profesionale de deblocări auto

            Toate tipurile de servicii de deblocări furnizate de această companie sunt realizate la nivel profesionist, nu sunt scumpe și le puteți solicita și în weekend sau pe perioada sărbătorilor legale. Ele pot fi furnizate, de asemenea, în orașul Brașov, în localitățile apropiate sau chiar și în localitățile aflate la distanță. Pentru situațiile de genul acesta, costul deplasării va fi de 50 lei, iar pentru deplasările în localitățile mai îndepărtate (peste 15 km), costul va fi de 2 lei/km.

            Dacă veți încerca să vă deblocați singuri mașina sau ușa de la intrarea în locuință sau seiful personal, există riscul de a crea defecțiuni și mai mari! În general, firmele profesioniste de deblocări, reușesc să realizeze reparațiile respective, în proporție de peste 90%, fără a deteriora ușa sau mașina respectivă. Acest lucru înseamnă cheltuieli suplimentare inexistente!

            Pe site-ul companiei cheiautobrasov.ro sunt postate toate informațiile necesare precum și oferta de prețuri pentru aproape toate categoriile de servicii. Dacă aveți întrebări suplimentare, puteți contacta imediat un reprezentant din partea companiei, care vă poate oferi tot ceea ce doriți să aflați!

            Este util, după părerea noastră, să rețineți faptul că, echipa Expert DeBlok poate debloca orice tip de mașină, indiferent de model și indiferent de anul fabricației. De asemenea, cu ajutorul atelierelor mobile, pot interveni urgent și pot realiza pe loc chei auto cu cip sau cu telecomandă, pot extrage cheile rupte din contact sau pot efectua exact în locul unde este parcată mașina, reparații ale contactelor auto.

            Atelierele mobile sunt foarte bine dotate cu echipamente pentru servicii de lăcătușerie foarte performante și de actualitate.

             Aceste ateliere mobile sunt utile și pentru intervențiile necesare pentru deblocările de uși locuințe sau pentru cele de deblocări seifuri.

            Dacă vă aflați în oricare din situațiile de mai sus, nu trebuie să intrați în panică și nici să vă îngrijorați prea mult. Trebuie doar să formați numărul de telefon postat pe site-ul companiei și să așteptați intervenția specialiștilor de la această firmă. Nu este deloc recomandat să forțați ușile blocate în exces sau să introduceți obiecte ascuțite metalice în broască sau chiar în contactul auto. Nu vă recomandăm să acceptați ajutorul persoanelor care nu au realizat niciodată, deblocări de acest gen. Principalul motiv este că poate apare posibilitatea de a se bloca și mai mult și atunci, deblocarea nu va fi posibilă fără daune suplimentare.

            Luând în calcul faptul că nu este un lucru dificil pentru tehnicienii cu experiență să deblocheze aproape orice tip de ușă, orice tip de mașină, de contact auto sau orice model de seif, vă recomandăm să solicitați numai ajutor specializat în astfel de situații, pentru a fi siguri că nu veți plăti un preț prea mare!