Alege cu sufletul mărturii botez

0
295
Alege cu sufletul mărturii botez

Ritualul botezului este considerat unul dintre cele mai strălucitoare zile din viața unui om. În momentul botezului, propriul său Înger Păzitor începe să-l însoțească peste tot și îl protejează de tot răul. Nu degeaba se spune că nu poți arunca hainele și accesoriile folosite în momentul botezului, deoarece utilizarea lor ulterioară în caz de boală severă, poate ajuta copilul să-și revină. Pentru a înțelege ce mărturii botez să dai unui bebeluș, este necesar să ții cont de mai multe nuanțe. Încă din cele mai vechi timpuri, nașii nu pot prezenta un dar obișnuit bebelușilor. Mărturiile botez sunt lucruri încă considerate obligatorii, pentru cei care au fost de acord să devină nași. 

Ce sunt mărturiile botez?

Mărturiile botez pot fi lumânări parfumate, lumânări colorate tradiționale, miere de albine naturală, cutii pentru cadouri, semne de carte pentru bebeluși, săpunuri naturale în diferite forme și culori, sticluțe cu boabe de cafea și multe altele, cu condiția ca acestea să fie de cea mai bună calitate. Spre exemplu, în magazinul online happycards.ro, poți găsi astfel de produse ambalate ingenios și care fac cea mai bună impresie. Mai mult decât atât, mierea de albine provine de la un producător dovedit, și care prezintă un certificate de calitate. Săpunurile sunt confecționate în diferite forme, sunt naturale și sunt lucrate manual. Lumânările de asemenea, sunt create doar din ingrediente naturale și sunt lucrate hand made.

De unde să cumperi mărturii botez?

Aceste obiecte pot fi comandate și cumpărate din magazinul cu mărturii botez happycards.ro. Dat fiind faptul că toți viitorii nași trebuie să fie intervievați înainte de ceremonie, aceștia au obligația de a cumpăra un cadou tradițional obligatoriu. Pentru a nu-ți bate capul cu ce anume să cumperi pentru părinți sau bebeluși, ar trebui să intri pe site-ul magazinului online și să alegi de acolo ceea ce te încântă cel mai mult. Ziua de botez este specială nu numai pentru părinții bebelușului, ci și pentru rudele sale cele mai apropiate – bunicii. Aceștia îi pot oferi nepotului lor astfel de lucruri valoroase, care pot rămâne cea mai frumoasă amintire în familie. Mărturiile primite de la bunici nu sunt numai valoroase, ci pot fi și utile, așa cum sunt borcănelele de miere de albine și săpunurile bio.

Lucrurile bune trebuie să primeze

Această zi semnificativă trebuie petrecută într-o dispoziție bună atât de părinții bebelușului, cât și de oaspeți. Lasă măcar temporar gândurile agitate undeva departe și bucură-te împreună cu toată lumea. Este important ca doar cuvintele amabile, blânde, dorințele sincere de sănătate și noroc în viață să fie adresate bebelușilor botezați. Și cel mai important, toate mărturiile botez ar trebui să fie cumpărate cu o inimă curată și suflet deschis. Alege cu inima un semn de carte, trandafiri albaștri din săpun, trandafiri roz din săpun, săpun cu fotografia bebelușului, un borcănel de cafea pentru a alunga oboseala părinților, borcănele cu miere de albine frumos ambalate cu semnificația botezului, lumânărele parfumate în diferite culori, iconițe, săculeți parfumați, magneți baby, brelocuri, îngerași, biberoane, nufăr de sticlă și multe alte mărturii botez. Oferta de produse pentru mărturii botez este imensă, așa că vei avea de unde alege.