Bijuterii din argint din Thailanda și bijuterii placate cu aur din Brazilia 

0
619
Bijuterii din argint din Thailanda și bijuterii placate cu aur din Brazilia 

Gama de bijuterii din argint din Thailanda sunt unice, cu pietre naturale, în special  produse de bijutieri din întreaga lume. Produsele din argint sunt furnizate din Thailanda. La primirea mărfii, argintul și pietrele sunt verificate pe echipamente speciale.

În magazinul online saratremo.ro poți găsi cu ușurință bijuterii din argint din Thailanda, și fiecare client va găsi ceva pe placul său sau pentru a-l face cadou unei persoane dragi.  Argintul din Thailanda este de o calitate foarte bună. Toate bijuteriile sunt făcute de cei mai buni artizani din Thailanda, folosind instrumente și echipamente funcționale de calitate. Fără șabloane și schițe tipice, doar unicitate, creativitate și libertate de gândire fără cadre și granițe. Designul grijuliu al autorului până la cele mai mici detalii, constă în utilizarea matrițelor neobișnuite pentru turnare, prelucrarea nestandard a produsului și gravarea acestuia. Drept urmare, se obțin bijuterii din argint din Thailanda realizate manual. Un material precum argintul este ideal combinat cu orice nuanțe de pietre.

Bijuterii placate cu aur din Brazilia 

Aurul Braziliei este printre primele zece mărci de bijuterii placate cu aur din Brazilia: Brumani, Bruner, Danielle Metais, Denoir, Forum Romano, Fr. Hueb, Manoel Bernardes, Vancox și Vianna Joias. Designerii brazilieni fac experimente constante, căutând noi tehnologii și materiale pentru a obține din ce în ce mai multe forme și texturi noi și unice de bijuterii. Designerii brazilieni fac tot posibilul pentru a oferi o combinație impecabilă de confort și frumusețe cu rafinament și îndrăzneală a designului. Bijuteriile sunt considerate un obiect de lux de exclusivitate și valoare excepțională, care atrag consumatorii din întreaga lume. Astăzi Brazilia este unul dintre liderii mondiali în extracția și prelucrarea pietrelor prețioase. În ultimii ani, țara a câștigat faimă ca centru serios pentru crearea de design inovator pentru bijuterii placate cu aur din Brazilia

Brazilia își formează propriul stil, încorporând simboluri ale diferitelor culturi și folosind cele mai neașteptate materiale. Nu este o coincidență faptul că industria bijuteriilor din Brazilia a luat o poziție serioasă pe piața internațională, consolidând în minte imaginea designului brazilian expresiv și luxos. 

Brazilia este o țară multinațională care reunește influențe culturale din toată lumea. Acești factori au influențat formarea așa-numitului „spirit special brazilian”. Designerii brazilieni de bijuterii sunt lipsiți de stereotipuri, simt perfect energia de astăzi și o transformă în bijuterii îndrăznețe, vibrante. Astăzi aceste bijuterii devin recunoscute în toată lumea, datorită designului lor progresiv și stilului special. Tipurile de bijuterii placate cu aur din Brazilia se adresează femeilor moderne, inteligente, bine educate și, prin urmare, independente în judecăți și acțiuni, dar, în același timp, senzuale și foarte directe, exprimându-și liber emoțiile, interesele și dorințele prin apariția lor. Bijuteriile placate cu aur din Brazilia sunt considerate obiecte de lux exclusiviste și de o valoare excepțională, care atrag consumatori din întreaga lume. Nu îți nega plăcerea de a te cufunda în lumea unui vis devenit realitate și perfecțiunea finală a inspirației din natură. Simte combinația perfectă de confort și frumusețe cu rafinament și design îndrăzneț. Scufundă-te în atmosfera de strălucire cu aur, argint și diamant.