Cum să înțelegi că ai nevoie de refacere site și optimizare SEO WordPress

0
281
Cum să înțelegi că ai nevoie de refacere site și optimizare SEO WordPress

Ai un site web care are nevoie de refacere? Orice proiect va deveni inevitabil depășit, funcțiile devin insuficiente și erorile pot apărea din ce în ce mai des. Mensis.ro oferă servicii de refacere site. Dacă nu îți place ceva despre versiunea actuală a site-ului web, dacă nu există suficiente pagini sau funcții, dacă dorești să actualizezi designul, mensis.ro o poate face. Dacă opțiunea de refacere site este mai costisitoare și necesită mai multă muncă decât dezvoltarea unui nou site, te vor informa despre acest lucru și îți vor oferi crearea unui nou site de la zero. Alegerea este a ta.

De ce ai nevoie de refacere site?

Când un utilizator vizitează site-ul web al unei companii necunoscute, el evaluează resursa și decide dacă va contacta sau nu această companie. Rolul decisiv în acest proces îl joacă designul site-ului, structura convenabilă și prezența unui conținut interesant. Un site web bun ar trebui să exprime identitatea corporativă a companiei și să descrie în detaliu meritele acesteia.

Adesea, antreprenorii comandă dezvoltarea reprezentării lor online, pentru a ține pasul cu concurenții și a fi ca toți ceilalți. Ei nu înțeleg că un site web poate crea o imagine pozitivă a companiei și poate aduce noi clienți, numai dacă se lucrează în mod constant la aceasta. Chiar și cel mai bun site își pierde relevanța în timp și necesită îmbunătățiri. În funcție de situație, refacerea site-ului se poate face superficial sau de la zero.

Viața unui site web de succes este în medie de 4-5 ani. În acest timp, tendințele în designul web se schimbă, apar noi funcții și cerințele motorului de căutare pentru resurse se schimbă. Chiar dacă ai investit o sumă substanțială în crearea resursei companiei, trebuie să înțelegi că ai nevoie de servicii de refacere site.

Optimizare SEO WordPress

CMS-ul gata făcut, optimizat SEO pentru promovare este o ficțiune. Deși WordPress este compatibil cu motorul de căutare, există o serie de pași pe care trebuie să-i faci pentru optimizare SEO WordPress. Folosirea exclusivă a funcțiilor WordPress nu te va ajuta să clarifici în mod miraculos site-ul în motorul de căutare și să îl pui în TOP-ul rezultatelor căutării.

SEO nu înseamnă „instalare rapidă și ușoară”. Aceasta nu este o soluție software completă. Aici nu poți să „setezi și să uiți”. SEO nu funcționează așa. SEO este un proces continuu care se recomandă a fi încorporat în structura operațiunilor de marketing curente.

Nu vei găsi un plugin WordPress care să includă toate elementele SEO, iar un site bun nu va fi construit fără ajutorul profesioniștilor. Configurarea corespunzătoare a pluginului SEO este primul pas. Întreaga imagine este mult mai complexă și mai extinsă. Ai nevoie de un expert care înțelege structura căutării organice, care știe cum să direcționeze trafic către site-ul tău și care te avertizează împotriva greșelilor costisitoare. Este recomandabil să angajezi o astfel de persoană pe termen lung, pentru optimizare SEO WordPress.