Cum să rămâi o fashionistă dacă ești mamă în așteptare?

0
399
Cum să rămâi o fashionistă dacă ești mamă în așteptare

Vestea că eşti însărcinată nu trebuie să te determine să renunţi la tabieturile tale în materie de beauty, la epilare, manichiură, pedichiură, vizită regulată la cosmetolog. Din contra, este o perioadă propice să ai mai multă grijă de tine, să te răsfeţi şi să te bucuri din plin de frumuseţea gravidităţii. Sarcina nu este o boală, iar odihna, stilul sănătos de viaţă, optimismul şi îngrijirea perioadică te vor ajuta să rămâi o femeie atrăgătoare pe toata perioada sarcinii şi să se te recuperezi mult mai uşor după naştere.

Citeşte mai jos ce trebuie să faci ca să rămâi o fashionistă atât pe perioada sarcinii, cât şi ca proaspătă mămică.

În primul rând, pe perioada sarcinii trebuie să ai o grijă sporită faţă de sănătatea ta, pentru că nu mai este un secret că frumuseţea exterioară vine din interior.

Astfel, pe toată perioada sarcinii, asigură-te că te hidratezi suficient. Doi litri pe zi reprezintă soluţia perfectă pentru prevenirea deshidratării. Dacă bei apă suficientă previi şi apariţia vergeturilor şi vei avea un ten cu aspect sănătos.

Pentru a avea o piele sănătoasă pe perioada sarcinii trebuie să bei cât mai multă apă. Foloseşte creme hidratante pentru ten şi corp, produse cu factor mare de protecţie şi evită să stai mult timp la soare pentru a preveni apariţia petelor.

Odată cu vestea că eşti însărcinată trebuie să vii cu schimbări considerabile şi la capitolul vestimentaţie. În primul rând, aruncă din garderoba ta de graviduţă toate hainele excesiv de mulate şi care nu sunt din stofe naturale. Asigură-te că hainele pe care le porţi pe perioada gravidităţii sunt din bumbac sau in, nu favorizează transpiraţia excesivă şi în care te simţi confortabil.

Pentru a rămâne o fashionistă şi pe perioada sarcinii, important este să nu-ţi fie teamă să-ţi pui în valoare frumuseţea ta de femeie însărcinată. În materie de vestimentaţie, nu trebuie să fugi de culorile deschise doar pentru că eşti gravidă. Culorile vii au menirea de a-ţi oferi un plus de strălucire şi feminitate.

Nu încerca să-ţi ascunzi silueta în spatele hainelor foarte largi. Diversitatea enormă de rochii pentru gravide din comerţ te va ajuta să găseşti piesele potrivite care să-ţi scoată în evidenţă burtica frumos rotunjită.

Din garderoba ta de gravidă nu trebuie să lipsească o pereche de pantaloni pentru gravide, o pereche de jeans pentru gravide, colanţi cu talie înaltă, dresuri, un cardigan larg, rochiţe şi topuri baby doll, tricouri largi şi o geacă pentru gravide mai groasă sau un pardesiu lung.

Alege doar hainele de calitate, plăcute la atingere. Întotdeauna hainele de calitate costă mai mult, dar cu siguranţă, merită investiţia. După regula de aur “calitate şi comoditate” alege-ţi şi lenjeria.

Un plus de stil la ţinutele tale de gravidă poţi adăuga şi folosind accesorii discrete care vor da strălucire vestimentaţiei alese.

Pe perioada sarcinii, mănâncă sănătos în cantităţi rezonabile (mitul mâncatului pentru doi este fals), plimbă-te cât mai mult în aer liber şi bucură-te din plin de perioada minunată pe care o trăieşti.