De ce sa folosesti numai produse Bio naturale?

0
1112
De ce sa folosesti numai produse Bio naturale?

Produsele ecologice sunt 100% produse naturale, in a caror fabricatie nu se utilizeaza aditivi chimici si impuritati, inginerie genetica (GMO), stimulatori de crestere si conservanti daunatori. Ele sunt facute numai din ingrediente naturale. Multe astfel de produse ecologice sunt realizate conform unor retete vechi, dar folosind tehnologii moderne.  Produsele organice pot fi folosite in siguranta atat de adulti cat si de copii. Unele dintre aceste produse ecologice pot fi consumate chiar si de persoanele cu diabet zaharat (de exemplu, un inlocuitor de zahar pentru diabetici ) si pentru persoanele care sufera de alergii (de exemplu, drojdie naturala pentru iaurt). Principalul avantaj al produselor ecologice fata de cele obisnuite, este prezenta si conservarea in ele a tuturor vitaminelor si micro substantelor importante care sunt utile si necesare organismului uman, organismelor in crestere in special. Toate produsele, inainte de a ajunge pe rafturile magazinelor de specialitate sunt supuse unei selectii si inspectii riguroase pentru a se respecta cu strictete standardele de calitate.

Testarea si certificarea BIO

Produsele bio (ecologice) reprezinta baza dietei, a alimentatiei sanatoase a copiilor si a persoanelor adulte. Toate acestea sunt facute complet inofensive pentru oameni si, in plus, in astfel de produse naturale nu se utilizeaza componente modificate genetic. Produsele Bio nu contin tot felul de aditivi sintetici, arome si conservanti, deoarece sunt fabricate din materii prime cultivate sub controlul cel mai strict, fara utilizarea de substante chimice agricole, acceleratori de crestere si altele. De aceea, sunt doar produse naturale. Calitatea produselor ecologice este confirmata de diverse certificate internationale, iar cerintele stricte pentru acestea sunt controalele efectuate de organele competente ale fiecarui stat. Produsele Bio care au trecut de controlul ecologic si au primit concluzia corespunzatoare sunt marcate de autoritatea care a efectuat testarea, cu inscriptia BIO.

Produse Bio – Avantaje

In mod natural, toate aceste produse nu contin substante chimice care se gasesc in compozitia produselor conventionale. Acesta este principalul avantaj al produselor bio pentru noi toti. In plus, astfel de produse naturale contin un numar mare de nutrienti, si anume: fier, calciu, mangan, magneziu, aminoacizi, beta-caroten, vitamina C, D, B etc.

Te-ai intrebat vreodata vreodata de ce un numar mare de oameni care traiesc in sate si care isi prelucreaza propria bucata de pamant, traiesc mai mult decat locuitorii de la orase? Desigur, raspunsul este ca folosesc  produse naturale pe care le cultiva independent, fireste, fara a le adauga substante chimice. Vrei sa ai un corp sanatos? Vrei sa traiesti fericit fara a suferi de diverse boli? Vrei sa ai copii sanatosi? Atunci consuma numai produse naturale. Include in dieta ta numai produse Bio naturale, pentru ca ai in mainile tale si sanatatea generatiei viitoare.