Dedurizarea apei cu EcoWater

0
329
Dedurizarea apei cu EcoWater sistem

Starea catastrofica de ecologie, care este o plata pentru o viata civilizata si confortabila, se reflecta in primul rand in calitatea apei potabile. Instalarea sistemelor de curatenie, de o lunga perioada de timp a devenit un pas standard in imbunatatirea apei de baut in majoritatea tarilor lumii. Pentru a elimina din apa diferite impuritati, este necesar sa folosesti cele mai bune sisteme de filtrare. Pozitia de lider pe piata echipamentelor de epurare a apei este detinuta de EcoWater. Purificarea apei de fier, mangan, hidrogen sulfurat se realizeaza atat prin dedurizatoare de apa reactiv, cat si nenereactiv si sunt sisteme automate specializate. Sistemul ofera o alimentare continua cu apa chiar si in timpul procesului de regenerare.

Dedurizarea apei cu dedurizatoare EcoWater

Gama variata de echipamente EcoWater oferite de magazinul online ekoinstal.ro face posibila selectarea sistemelor de dedurizare a apei atat pentru un apartamente, cat si pentru casele de la tara, precum si in scopuri comerciale. Pe site-ul magazinului online ekoinstal.ro vei gasi dedurizatoare apa, filtre pentru tratarea apei naturale si de suprafata, filtre pentru tratarea apei de la robinet si a apei arteziene. Dedurizatoarele EcoWater purifica apa cu o gama larga de indicatori de poluare, in timp ce filtrele sunt perfect adaptate pentru a functiona sub presiune de pana la 8,8 atm si rezista perfect la un jet de apa de pana la 53 atm. Datorita motorului electric fara probleme care controleaza supapa, toate purificatoarele de apa sunt proiectate pentru a functiona multi ani fara probleme, intr-o varietate de conditii. Functionarea automata a sistemelor EcoWater iti permit sa reglezi fluxul de reactivi, ciclul de spalare si multe altele.

Dedurizatoare apa inovatoare

Purificatoarele de apa inovatoare, fara indoiala, au cea mai eficienta si mai convenabila tehnologie de control. Filtrele EcoWater cu placa SAT-11 sunt echipate cu cel mai recent dispozitiv de control EASE complet automat, folosit pentru prima data de EcoWater. Rezervoarele de filtrare certificate sunt fabricate din polietilena si fibra de sticla de inalta rezistenta, ceea ce garanteaza durata lunga de viata. Oamenii au nevoie de dedurizarea apei de fierul dizolvat, mangan, hidrogen sulfurat, sulfuri, calciu si saruri de magneziu (duritate) si alte impuritati, precum si de osmoza inversa a apei. Tehnologiile inovatoare moderne Eco Water au devenit faimoase in intreaga lume.

Sisteme inovatoare Smart Home pentru dedurizarea apei

Astazi, un dedurizator apa este practic parte a sistemului „smart home”, care poate reduce semnificativ costul energiei electrice, a sarii si a apei pentru intregul proces de curatare si dedurizare, si iti asigura casa cu apa curata si pura. Un sistem complet nou, avansat din punct de vedere tehnologic si de neegalat in sistemul de dedurizare a apei.  Spre exemplu, Modelul eVolution Power este echipat cu valve speciale pentru limitarea caderii presiunii si cresterea debitului de apa. Sistemul poate fi controlat de la distanta prin modulul WI-Fi si printr-un software special. De asemenea, permite controlul atingerii nivelului de sare din rezervor si controlul analizei apei. Sistemul are, de asemenea, o sursa de alimentare de rezerva. In cazul unei intreruperi de curent, datele colectate si programele introduce, nu se reseteaza timp de 72 de ore.