Lenjerii de pat pufoase Cocolino

0
397
lenjerii pufoase cocolino

O lenjerie Cocolino din microfibră îți poate oferi multe avantaje în comparație cu lenjeria de pat normală din bumbac sau alt material similar. Este foarte respirabilă și conferă pielii o senzație plăcută pufoasă. Vei transpira mai puțin și te vei simți mult mai proaspăt. Țesătura din microfibră previne pătrunderea acarienilor și a altor agenți patogeni, fiind potrivită în special pentru persoanele care suferă de alergii. Vara, țesătura are un efect de răcire, iar iarna căldura corpului este stocată în lenjeria de pat din microfibră. În plus, nu ai nevoie de o perioadă lungă pentru a te încălzi după ce ai intrat sub plapumă, deoarece  lenjeria Cocolino are o temperatură confortabilă. Poți folosi cu ușurință acest tip de așternuturi pentru pat, deoarece pot fi cumpărate din magazinul online cumparamisim.ro la un preț de producător, începând cu 99 lei pentru pat dublu. Aceast tip de lenjerie de pat poate fi utilizată pe tot parcursul anului și, prin urmare, este potrivită pentru toate anotimpurile.

Ce este lenjeria de pat Cocolino din microfibră?

Lenjeria de pat Cocolino este fabricată în principal din microfibră și este extrem de netedă și fină. Microfibra are o finețe mai mică de 1dtex. Dtex este unitatea în care se măsoară fibrele. De exemplu bumbacul are până la 3dtex și, prin urmare, este mult mai greu. O caracteristică a așternutului din microfibră, este netezimea, stabilitatea dimensională și respirabilitatea. Ele garantează o experiență foarte plăcută utilizatorului.

Firele sunt realizate din fibre individuale și sunt strânse împreună. Așternutul din microfibră este apoi făcut din câteva mii de fibre și fire. Microfibra este foarte diferită și poate fi obținută din materiale sintetice sau naturale. Este foarte important să cumperi lenjerie de pat de calitate din magazinul online cumparamisim.ro. Structura fină a lenjeriei de pat din microfibră este foarte ușoară și plăcută pentru piele. Datorită fibrelor fine, lenjeria de pat din microfibră este foarte netedă și cu greu își schimbă forma. Vara, lenjeria de pat Cocolino este foarte respirabilă și previne transpirația neplăcută. Iarna, fibrele absorb foarte bine căldura și îți oferă – datorită temperaturii corporale depozitate – condiții ideale de somn.

Vara, lenjeria de pat este foarte respirabilă și previne transpirația neplăcută. Iarna, fibrele absorb foarte bine căldura și îți oferă – datorită temperaturii corporale depozitate – condiții ideale de somn. În plus, așternutul din microfibră se simte foarte confortabil pe piele, deoarece fibrele fine și lipsa transpirației crează un mediu optim și plăcut.

Lenjerii de pat Cocolino – Avantaje

Multele avantaje creează condiții perfecte de somn și, prin urmare, sunt potrivite pentru toată lumea. În special, modelele de lenjerii de pat Cocolino ar trebui să fie considerate foarte potrivite pentru persoanele care suferă de alergii. Fibrele fac imposibilă pătrunderea acarienilor în lenjeria de pat și previn astfel transmiterea bolilor. De asemenea, alți purtători de bacterii nu își găsesc un loc în lenjeriile de pat Cocolino și previn disconfortul persoanelor alergice. Lenjeria de pat din microfibră nu este în niciun fel dăunătoare și nu conține riscuri ascunse dacă este de bună calitate.