Produse profesionale pentru amenajarea spațiilor comerciale

0
400
Produse profesionale pentru amenajarea spațiilor comerciale

Pentru a vă bucura de succes, aveți nevoie de un spațiu comercial foarte modern și foarte atractiv. Există soluții multiple pentru a-l îmbunătăți, astăzi, care nu sunt foarte costisitoare.

Deși suntem în plin sezon de primăvară, ofertele pentru soluții de umbrire sunt foarte bune în această perioadă. Nu va trebui să așteptați mult timp pentru a fi montate, prețurile sunt cele din sezonul trecut.

Bbbinvest.ro – o ofertă interesantă de produse foarte moderne

Pentru ca spațiul dumneavoastră comercial să fie cu adevărat apreciat de către clienți și pentru a face față cu succes concurenței, vă recomandăm să îl îmbunătățiți cu soluții foarte moderne pentru umbrire.

Oferta magazinului online Bbbinvest.ro este foarte potrivită pentru multe tipuri de terase și de clădiri. De aici veți putea alege soluții de actualitate de umbrire pentru exterior de tipul pergolelor retractabile, a copertinelor orizontale, jaluzele exterioare, rolete exterioare, rulouri de același tip, soluții fixe pentru închiderea teraselor, jaluzele de interior, etc.

Este vorba despre produse profesionale  fabricate de către producători recunoscuți în toată lumea pentru calitatea produselor lor. Montate cu grijă de către specialiști cu multă experiență, ele vor oferi spațiului respectiv nu doar o funcționalitate foarte bună ci și un aspect foarte atrăgător, bineînțeles.

Copertine retractabile cu brațe articulate

Reprezintă unele dintre cele mai simple soluții de umbrire comercializate în momentul de față. Ele pot fi folosite pentru umbrirea balcoanelor, a teraselor, a ferestrelor sau chiar și a verandelor mici. Sunt foarte frumoase, de o excelentă calitate și sunt folosite pentru locurile unde copertinele retractabile nu pot fi montate. Materialul textil din care este fabricată această copertină este compania Sauleda Fabrics.

Brațele articulate au mărimi diferite: 100 cm, 120 cm și respectiv 160 cm. Culorile disponibile sunt alb și maro. Sunt foarte multe culori disponibile pe care le puteți asorta, fără nici un fel de probleme la arhitectura spațiului respectiv. Copertina va fi acționată în mod manual, cu ajutorul unei manivele.

Stofa poate fi inscripționată cu ce text doriți dumneavoastră!

Se poate monta pe perete sau pe tavan. Există și modele de copertine de acest tip care pot fi acționate electric, cu buton sau cu ajutorul unei telecomenzi.

Multiple posibilități de colaborare!

În afara magazinului online Bbbinvest.ro, vă mai recomandăm și oferta unui alt magazin online, la fel de interesant Pergole.ro. Produsele comercializate sunt la fel de profesionale și de bună calitate și sunt și foarte actuale. Sunt interesante soluțiile fixe pentru închidere terase de aici, pe care vi le recomandăm cu toată încrederea. Toate produsele din ofertă (pergole cu lamele, pergole bioclimatice, sisteme de închidere fixe, etc.) pot fi vizionate în cele două Showroom-uri situate în localitatea Bragadiru din județul Ilfov sau în orașul Oradea din județul Bihor. Din punctul de vedere al posibilităților de colaborare, acestea sunt prezente și în momentul de față. Pe site-ul de prezentare al companiei este postat Formularul de contact. Este suficient să completați datele solicitate și să îl trimiteți ulterior. În cel mai scurt timp posibil, un reprezentant din partea companiei vă va contacta pentru a stabili detaliile unei posibile colaborări pe termen lung.