Școala de șoferi și chestionare auto

0
363
Școala de șoferi și chestionare auto

Pentru a primi un permis de conducere la școala de șoferi DriveSchool, trebuie să ai vârsta minimă de 18 ani. În unele țări din UE, vârsta minimă poate fi mai mare sau mai mică și pot exista cerințe suplimentare. Nu există limite de vârstă superioare pentru deținerea unui permis de conducere. Poți deține un permis de conducere atâta timp cât sănătatea îți permite să conduci și atâta timp cât vei ști să completezi chestionare auto cu o cât mai mare precizie.

Test de conducere și examinatori

Nu există reguli comune ale UE pentru pregătirea auto, școli de conducere auto sau instructori auto. Cu toate acestea, există standarde minime ale UE pentru examene de conducere, adică trebuie să treci un examen practic și un examen teoretic completând chestionare auto 2020, iar examinatorii, trebuie să finalizeze cu succes un program de instruire și să urmeze periodic proceduri de asigurare a calității și să participe la cursuri de formare.

Dacă îndeplinești toate cerințele necesare, vei primi un permis de conducere în formatul standard UE, adică un card de plastic de dimensiunea unui card de credit cu fotografia ta și cu caracteristici speciale de securitate, eliberat în toate țările Uniunii Europene, începând cu 2013. Permisul de conducere pentru categoria „B” permite conducerea de mașini cu o greutate maximă admisibilă, inclusiv sarcini de până la 3,5 tone și până la 9 locuri.

Cursul la școala de șoferi include pregătire teoretică și practică. Conducerea mașinii se efectuează pe zonele impuse de instructorul auto, în zone populate și în afara zonelor populate. Instruirea teoretică include chestionare auto 2020, noțiuni generale ale mașinii, verificarea cunoștințelor înainte de examenul auto și cursul de legislație rutieră 2020.

Instruirea Practică

Instruirea practică constă în dobândirea de abilități pentru lucrul cu comenzile mașinii, conducere de antrenament pe un teren de antrenament pentru pornire, oprire, manevrare și parcare, consolidarea cunoștințelor și abilităților de conducere în diferite condiții rutiere și climatice, precum și dobândirea obiceiurilor de conducere în anumite condiții, cum ar fi trafic urban intens, conducerea pe timp de noapte, trafic în condiții suburbane și pe autostradă.

Elevul poate alege orele de conducere, care vor fi la diferite momente ale zilei, pentru a dobândi abilități și obiceiuri mai bune, precum și pentru a alege zona în care să conducă.

Un permis de conducere nu mai este un lux, ci o necesitate în lumea modernă. Conducerea auto îți oferă independență și libertate, capacitatea de a ajunge oriunde în orice moment și doar o modalitate convenabilă de a te deplasa de acasă la serviciu sau la școală. Pentru a obține un permis pentru o mașină de categoria B, trebuie să parcurgi pregătirea de conducere la o școală de șoferi. Obținerea unui permis de conducere îți va permite să conduci vehicule obișnuite de pasageri din categoria B (mai puțin de 3,5 tone). De asemenea, condusul este o abilitate importantă care îți oferă independență față de transportul public. Permisele de conducere sunt eliberate de poliția rutieră, începând cu vârsta de 18 ani și numai dacă ai făcut școala de șoferi și ai luat acest permis de conducere. Pentru a fi sigur de reușita ta, completează chestionare auto 2020, înainte de examenul auto.