Unde găsești cele mai bune produse și servicii de distribuție electrică?

0
379
Unde găsești cele mai bune produse și servicii de distribuție electrică

Nevoie de instalare a unor posturi de transformare este o cerință în continuă creștere, atât în mediul industrial, cât și rezidențial, iar pentru a te asigura că vei beneficia de cele mai bune și calitative produse este recomandat să apelezi doar la o firmă omologată, așa cum este T&D Pro Electric.

Mai exact, firma T&D Electric este una dintre companiile cu capital 100% românesc care se ocupă cu realizarea și instalarea posturilor de transformare, la standardele de profesionalism impuse de către firme ce se ocupă cu distribuția și furnizarea energiei electrice din țara noastră, precum Electrica SA, CEZ SA sau E.ON SA.

Având suficientă experiență acumulată în acest domeniu, aceasta dispune de angajați care dau mereu dovadă de profesionalism și experiență, pentru a realiza în condiții competitive tot ceea ce ține de proiectarea, execuția și darea în funcțiune a acestor posturi de transformare, care să țină cont de toate condițiile tehnico- financiare impuse.

Pentru aceste posturi de transformare, firma deține certificate de conformitate și calitate, astfel încât să țină cont de toate standardele internaționale.

Firma T&D Pro Electric funcționează ținând cont mereu de misiunea firmei sau de obiectivele acesteia, astfel încât să dea dovadă mereu de seriozitate și profesionalism, pentru a putea asigura mereu oferirea unor produse și servicii de cea mai bună calitate, indiferent dacă este vorba despre posturi de transformare, tablouri de automatizări, transformatoare de putere sau echipamente de medie sau joasă tensiune.

În acest sens, toți clienții firmei au garanția că vor beneficia întotdeauna de o soluție potrivită pentru orice cerință sau nevoie ar avea, datorită serviciilor competitive de calitate.

Firma se ocupă în mod eficient de tot ceea ce ține de alimentarea cu energie electrică, prin oferirea unei game foarte variate de servicii, și anume:

  • Servicii de proiectare a unor linii electrice aeriene sau în cablu, dar și de proiectarea și montarea posturilor de transformare
  • Servicii de consultanță și asistență tehnică, pentru a oferi întotdeauna cele mai bune produse care să țină cont de cerințele clienților
  • Servicii de mentenanță, necesare pentru o bună funcționare a tuturor instalațiilor electrice realizate
  • Montajul și construcția unor instalații electrice și de alimentare cu energie electrică
  • Realizarea probelor și verificărilor electrice necesare pentru asigurarea funcționării corecte a sistemelor de instalații electrice.

Firma a finalizat de-a lungul timpului numeroase proiecte legate de proiectarea și instalarea unor puncte de conexiune și posturi de transformare, dar și de tot ceea ce are legătură cu echipamentele de medie sau joasă tensiune. Toate aceste proiecte pe care firma T&D Pro Electric le-a finalizat cu succes pot fi verificate pe site-ul online al companiei.

Toate produsele și serviciile oferite îndeplinesc condițiile necesare pentru producția, transportul și montarea lor, dar mai mult decât atât, firma se ocupă și de racordarea consumatorilor casnici sau industriali la rețeaua de medie tensiune.

În cazul în care vei avea nevoie de produsele sau serviciile pe care firma T&D Pro Electric le oferă, atunci este necesar să contactezi reprezentanții la unul dintre numerele de telefon specificate pe site sau să ajungi la sediul companiei pentru a avea o discuție față în față.