De ce sunt necesare injectiile cu acid hialuronic

0
389
De ce sunt necesare injectiile cu acid hialuronic

Printre metodele de introducere a acidului hialuronic in organism, putem spune ca cele mai eficiente mijloace pentru eliminarea ridurilor de pe fata, pentru conturarea ovalului fetei, marirea buzelor, conturarea pometilor si multe alte proceduri de corectare a imperfectiunilor fetei, sunt tratamentele cosmetice de injectare cu acid hialuronic. Pe langa eliminarea ridurilor si a altor corecturi ale fetei, se injecteaza cantitati mici de acid hialuronic pe toata fata pentru a imbunatati pielea uscata si a hidrata pielea. Dupa administrarea acidului hialuronic, acesta poate fi dizolvat si modificat cu un agent de solubilizare cum ar fi hialuronidaza.

Acidul hialuronic este un material de umplere a pielii sau un injector (umplutura) care activeaza eliminarea ridurilor prin umflarea pielii in locurile brazdate. De asemenea, este utilizat pe scara larga in produsele cosmetice, datorita biocompatibilitatii sale ridicate. In trecut, se foloseau substante extractive, dar in ultimii ani, datorita biotehnologiei, se foloseste acid hialuronic obtinut in laborator. Prin urmare, substanta nu provoaca alergii organismului si se poate spune ca aceasta este una dintre procedurile cosmetice mai sigure.

Injectare de acid hialuronic pentru modelarea obrajilor si eliminarea ridurilor

Forma fetei se schimba odata cu varsta. Pe masura ce dermul si muschii faciali slabesc, iar obrajii se infunda sub influenta gravitatiei, apar riduri profunde, cum ar fi liniile nazolabiale, laba gastii etc. Terapia cu injectare de acid hialuronic introduce preparate cu acid hialuronic, care sunt initial prezente in organism si sunt absorbite timp de cateva luni, aceasta fiind o alternativa buna la operatia estetica. Injectarea acidului hialuronic este o modalitate de a sprijini pielea din interior, muschii si grasimea fetei, care se schimba odata cu varsta. Injectarea substantelor chimice cu acid hialuronic duce la hidratarea pielii, la umplerea ridurilor din interior, la conturarea ovalului fetei etc.

Reglarea ovalului fetei cu injectie de acid hialuronic

Exista un tratament pentru formarea unei linii faciale numita osteotomie, dar acest lucru este riscant si necesita un timp de tratament si de vindecare indelungat. Exista diferite tipuri de preparate cu acid hialuronic de la diferiti producatori.Preparatele solide de acid hialuronic pozitioneaza tridimensional muschii si labiile nazale, iar preparatele injectabile cu acid hialuronic dau un volum moale sacilor lacrimali si buzelor. Injectarea unui preparat de acid hialuronic in cavitatea obrazului duce la formarea unei linii faciala bine conturate. Se spune ca ridicarea pozitiei obrajilor, va crea o imagine tinereasca.

Odata cu introducerea acidului hialuronic in varful maxilarului, linia fetei devine clara. Acesta este un tratament care poate face fata unor probleme, cum ar fi barbia scurta. In acidul hialuronic exista diferite tipuri de medicamente. Medicamentele utilizate variaza in functie de locul injectiei si de scopul tratamentului, de la acidul hialuronic usor care hidrateaza pielea, pana la acidul hialuronic solid utilizat pentru a remedia forma nasului si a barbiei.