4 SFATURI PENTRU UN DORMITOR ESTETIC

0
352
4 SFATURI PENTRU UN DORMITOR ESTETIC

Se spune că dormitorul îți aduce personalitatea la viață. Te reprezintă. La urma urmei, o treime din viață ne-o petrecem dormind, așa că de ce să nu facem din dormitor cel mai plăcut loc din punct de vedere estetic. Partea bună când vine vorba de adăugarea unei atingeri estetice în dormitor este că totul depinde de tine. Fiecare detaliu depinde de tine și, astfel, îl poți modela în orice direcție estetică dorești. Gândește-te la dormitor ca la o pânză goală și la tine ca la un pictor renascentist, gata să îți pictezi fiecare aspect al personalității pe pânză.

Lucrări de artă

Adevărul din spatele artei este că accentuează tot ce se află în jurul ei. Chiar și cei mai plictisitori pereți pot fi animați de o piesă de artă. Și nu trebuie să fie un tablou Caravaggio sau Da Vinci. Lucrările de artă nu sunt doar picturi, acestea pot fi chiar și fotografiile pe care le-ai făcut în ultima excursie în Paris. Astfel, depinde doar de tine ce decizi să agăți pe pereții dormitorului tău. De la tablouri la fotografii, ești răsfățat prin alegeri.

Amplasarea patului în dormitor

Aceasta este una dintre cele mai subevaluate reguli atunci când vine vorba de amenajarea unui dormitor estetic. Patul este de departe cel mai important aspect al dormitorului, iar poziția acestuia va determina poziția tuturor celorlalte elemente de mobilier și design. Prin urmare, trebuie să alegi cele mai optime poziții pentru pat. Din nou, aceasta depinde numai de tine și de ideea pe care o ai despre camera dorită.

Corpuri de iluminat

Corpurile de iluminat reprezintă un mod minunat de a te asigura că dormitorul respiră și este plin de viață. O iluminare slabă înseamnă că încăperea rămâne plictisitoare și mohorâtă. Ca urmare, trebuie să te asiguri că există multă lumină, naturală sau de altă natură. Un joc de lumini format din corpuri de iluminat poate însemna, de asemenea, că poți crea propriul decor sau poți accentua anumite elemente de design. Corpurile de iluminat cu neon și alte forme de lumină artificială sunt minunate în acest sens.

Plante

Plantele aduc prospețime, vitalitate și parfum natural în casa ta. Acest lucru devine și mai proeminent în camerele care utilizează o schemă de culori neutre, deoarece proliferează eleganța camerei.