Beneficiile samponului Londa Fiber Infusion

0
708
Sampon Fiber Infusion

Oare exista cel mai bun sampon profesional sau este doar un mit? Ei bine, probabil ca exista, cel mai bun sampon profesional pentru fiecare persoana in parte. Din aceasta vasta categorie de sampoane profesionale, face parte si samponul Londa Fiber Infusion.

Acesta este ideal pentru mai multe tipuri de par, ajutand la curatarea acestuia si la indepartarea eficienta a reziduurilor. Samponul Londa Fiber Infusion pregateste fibra capilara pentru a primi tratamentul de reconstructie intensa din aceeasi gama. Contine pantenol si cheratina hidrolizata ce regenereaza parul si ii ofera o ingrijire optima, prevenind deshidratarea acestuia si lasandu-l perfect curat, matasos si stralucitor.

Te-ai intrebat vreodata de ce parul tau arata atat de uimitor dupa o vizita la salon si apoi pare ca instantaneu se aplaneaza dupa urmatoarea spalare? In timp ce o parte uriasa din acel rezultat este datorita coafarii calificate, nu trebuie niciodata sa subestimam puterea unui sampon si balsam bun – asa ca, daca doresti sa faci o spalare de calitate acasa la tine, este timpul sa investesti in cele mai bune sampoaneprofesionale.

Samponul Londa Fiber Infusion este un sampon pentru par uscat sau normal care iti va face parul usor de gestionat, neted și puternic. Continecheratina care este o proteina fibroasa și o componenta majora a parului tau. Se epuizeaza atunci cand parul este deteriorat si pierderea dekeratina face ca structura firului de par să fie mai vulnerabila.

Exista numerosi factori care influenteaza sanatatea si structura firului de par. Pe langa alimentatia echilibrata, somn si taierea regulata a varfurilor, suvitele noastre pot beneficia si de pe urma produselor de ingrijire.

Cheratina, ingredient ce se regaseste in compozitia samponului Londa Fiber Infusion, nu este doar un tratament vestit pentru par, aceasta proteina gasindu-se si in organismul nostru cu rol de protectie, alcatuind partea rezistenta a parului, pielii si unghiilor.

Este bine cunoscut faptul ca tratamentele cu cheratina din saloane sunt extrem de costisitoare. Prin urmare, daca nu iti doresti sa cheltui o suma mare pentru ingrijirea parului, exista o varianta mai rapida si mai putin complicata. Aceea este de a-ti alege un sampon cu cheratina si sa il folosesti in confortul propriei locuinte.

Londa, o cunoscuta firma de cosmetice pune pe piata o multitudine de sampoane profesionale, potrivite pentru diverse nevoi ale podoabei capilare. Printre acestea enumeram samponul pentru par vopsit Londa Color Radiance, samponul pentru par degradat Londa Visible Repair sau samponul cu cheratina Londa Fiber Infusion.

Dupa cum vedeti, nevoile sunt diferite, asa ca si produsele trebuie sa fie diferite. Nu putem folosi produsele recomandate de prietene sau cunostinte doar pentru ca lor le-au fost de folos.

Poate cineva isi doreste ca samponul profesional ales sa ii confere volum si sa dea elasticitate buclelor, in timp ce altcineva are deja volum de la “mama natura” si vrea doar stralucire si sa uite de varfurile despicate ori tine mortis ca samponul folosit sa nu aiba parabeni si alte “chimicale”

Poate iti face ceva cu ochiul, fie ca este vorba de un produs din gama Fiber Infusion, fie ca nu.