Cauți o cadă freestanding mare care să se potrivească în baia ta?

0
341
Cauți o cadă freestanding mare care să se potrivească în baia ta

Visezi la o cadă care stă singură lângă fereastră într-o casă luxoasă? O cadă freestanding este întotdeauna un element de design. Dar când te gândești la frumusețe și estetică, nu trebuie să uiți niciodată de funcționalitate, ergonomie și, de asemenea, de buget. Căzile independente sunt oferite atât cu suporturi decorative, cât și cu fundul plat care atinge complet podeaua. Cada freestanding mare cu picioare arată mai elegantă și mai puțin masivă decât modelul fără picioare. Iar baia capătă ușurință vizuală și arată modern.

La Goodbath.ro, vei găsi rapid ceea ce ai nevoie, trebuind doar să alegi lungimea și lățimea dorite și toate modelele potrivite vor fi afișate. Cu siguranță există modelul de care ai nevoie în gama largă de căzi freestanding de înaltă calitate. Accentul principal al interiorului băii tale poate fi o cadă de baie freestanding mare din acril premium în stil clasic, un model ultramodern original realizat dintr-un material practic și durabil, rafinat și igienic. Prețul unei astfel de căzi este puțin mai mare decât costul căzilor standard. Cu toate acestea, efectul pe care îl produce, trebuie să fie în armonie cu baia, pentru ca totul să fie uimitor.

Cada de baie freestanding mare – Materiale

O cadă de baie freestanding mare poate fi din diferite materiale, cum at fi:

Fonta este cea mai faimoasă. Băile din fontă sunt considerate ieftine și cu o durată lungă de viață.

Oțelul este similar caracteristicilor cu fonta, dar diferă în ceea ce privește zgomotul foarte puternic, atunci când curge apa și folosești dușul. De asemenea, mulți oameni observă că băile de oțel sunt „reci”.

Cada de baie freestanding mare din material acrilic este ușoară, silențioasă, există o selecție uriașă de dimensiuni și forme, potrivite pentru diferite bugete.

Ceramică – silențioasă, există o selecție largă de forme, dimensiuni, moderne și complet nebugetare.

Piatra – cada realizată din piatră artificială, poate avea absolut orice formă, orice dimensiune și culoare. Frumos de folosit, însă are un preț destul de mare.

La prima vedere, se pare că o cadă independentă ocupă mai puțin spațiu și poate fi instalată în orice zonă a băii. Pe de o parte, așa este, deoarece au fost instalate astfel de căzi chiar și în spații foarte modeste. Și de aceea, se poate spune cu încredere că necesită spațiu în jurul lor pentru a-și arăta toată frumusețea, rafinamentul și eleganța.

Cada de baie freestanding mare este întotdeauna o verigă centrală și cheia stilului în băi. În jurul său este construit întregul interior. Designerii spun că, o astfel de baie este ca o sculptură sau o operă de artă de interior. Cada de baie freestanding mare nu este creată pentru interioare tradiționale, clasice, dar totuși, există căzi foarte frumoase concepute pentru interioare moderne, pentru un decor minimalist, și chiar și pentru cel mai exigent gust. Atunci când planifici instalarea căzii freestanding mare, acordă o atenție deosebită aspectului tehnic. Este necesar să te gândești la alimentarea cu apă, debitul de apă, instalarea robinetelor, iar latura estetică a problemei nu ar trebui să interfereze cu funcționalitatea.