De ce sa iti cumperi pachete speciale pentru centrala ta?

0
232
De ce sa iti cumperi pachete speciale pentru centrala ta

De ce sa iti cumperi pachete speciale pentru centrala ta?

Centrala este unul dintre cele mai importante obiecte din casa si merita cu siguranta toata atentia, iar atunci cand vrei sa o folosesti la nivel avansat, tot ce trebuie sa faci este sa iti cumperi un pachet asa cum sunt cele de pe Ekoinstal. La nivel basic, centrala vine de foarte multe ori fara dotari extrem de importante, in majoritatea cazurilor chiar si fara termostat. Iata care sunt avantajele unuia dintre pachetele oferite pe site, mai exact pachetul IT500.

Ai un termostat de buna calitate

Termostatul extern pentru centrala este wireless si este unul dintre cele mai precise disponibile in prezent pe piata. Acest termostat iti permite sa controlezi mult mai eficient temperatura din casa, astfel incat sa te poti bucura mereu de confortul de care ai nevoie, indiferent de sezon. Recomandarea noastra este sa apelezi la specialisti atunci cand instalezi acest termostat, astfel incat sa te asiguri ca acesta este instalat corect si ca centrala ta nu este supusa niciunui risc.

Ai un senzor pentru zona suplimentara

In acest pachet ai si un senzor pentru o zona suplimentara, care te ajuta sa ajustezi temperatura astfel incat toate persoanele din casa sa se poata bucura de confort. Atunci cand conteaza temperatura din dormitorul tau, dar si cea din dormitorul copiilor, fara un astfel de senzor ar trebui sa te gandesti de fiecare data unde pui termostatul si cine isi sacrifica confortul. Cu ajutorul unui senzor suplimentar, centrala va functiona in asa fel incat fiecare persoana din casa sa se simta bine, monitorizand inclusiv camerele in care nu dormi tu.

Pachetul vine si cu releul aferent

Pentru ca termostatul sa poata fi montat ai nevoie si de releu, iar acest kit il include. Astfel, comandand pachetul IT500 trebuie doar sa chemi specialistul care se ocupa de centrala ta si sa montezi termostatul, fara sa fie nevoie sa cauti prin mai multe magazine, tot ce iti trebuie pentru a schimba termostatul.

Toate produsele sunt livrate direct la usa ta

Un alt aspect la fel de important este faptul ca nu va mai trebui sa cauti prin toate magazinele pana cand gasesti tot ce ai nevoie pentru centrala ta. In felul acesta, este mult mai usor sa obtii imbunatatirile dorite pentru centrala ta. Tot ce trebuie sa faci este sa ajungi in magazinul online si sa comanzi, iar pachetul comandat va ajunge direct la usa ta, fara sa pierzi timp in trafic si fara sa te strezezi atunci cand nu gasesti ce ai nevoie intr-un magazin si trebuie sa ajungi in alt magazin care se afla in cealalta parte a orasului sau sa stai la cozi interminabile in mai multe magazine pentru a obtine tot ce ai nevoie.