Sugestii pentru decorarea unei locuințe în stil modern

0
271
Sugestii pentru decorarea unei locuințe în stil modern

Dacă vă aflați în situația de a amenaja o locuință, aveți nenumărate opțiuni de a face acest lucru. Oferta de piese de mobilier, canapele, fotolii, covoare sau mochete este foarte generoasă din fericire, astăzi. Foarte multe magazine online si clasice, pun astăzi la dispoziția clienților lor, lucruri din ce în ce mai calitative și mai moderne.

            Foarte încurajator este și faptul că nici prețurile nu mai sunt atât de mari ca în trecut. Deci, posibilitatea de a vă decora locuința sau biroul cu lucruri moderne și atrăgătoare este din ce în ce mai simplă!!

          Ce oferte de tablouri moderne vă recomandăm să luați în considerare?

            Cele mai moderne tablouri pe care vi le recomandăm, sunt tablourile imprimate pe pânză canvas, reproduceri după opere celebre.

            Ce este un tablou canvas?

            În trecut, tabloul canvas reprezenta o pictură realizată pe pânză, care era apoi fixată pe un cadru de lemn și o ramă. Astăzi, datorită tehnologiilor moderne de imprimare, există posibilitatea de a imprima pe pânză diferite imagini, fotografii sau chiar…… picturi celebre.

            Pentru orice tip de încăpere puteți alege un frumos tablou canvas, pe care îl puteți  chiar, personaliza. În magazinele online de specialitate veți găsi tablouri canvas simple, adică cu o singură imagine imprimată pe material sau tablouri multi-canvas. Acestea sunt realizate în felul următor: o imagine este împărțită  în 2 sau 3 părți distincte. Pot fi chiar și mai multe. Ele sunt imprimate separat si montate pe cadre de lemn, împreună realizând imaginea completă inițială. Sunt recomandate pentru încăperi mari, living-uri sau camere foarte spațioase.

          Ce sunt colajele pe canvas?

            Spre exemplu, vă plac mai multe imagini în acelasi timp. Nu reușiți să vă hotărâți pe care anume să o imprimați. Tehnologia modernă permite astăzi realizarea unui colaj de imagini, care apoi va fi imprimat pe pânză …..canvas.

            De ce un tablou imprimat pe pânză canvas și de ce nu un tablou imprimat pe carton sau hârtie?

            Pânza canvas este o pânză cu o textură foarte estetică și atrăgătoare. Este mult mai decorativă pentru orice fel de încăpere. Un alt avantaj de luat în seamă este faptul că este mult mai rezistentă decât hârtia. Se poate, inclusiv, curăța periodic.

            Ce recomandări vă putem face în ceea ce privește alegerea unui tablou canvas imprimat cu picturi celebre?

            Magazinul online printly.ro este locul potrivit de unde puteți achiziționa astfel de tablouri foarte potrivite pentru decorarea locuinței sau pentru redecorarea biroului dumneavoastră. Oferta acestui magazin online este foarte generoasă, începând cu tablouri care reproduc opere celebre realizate de artiști precum Picasso, Dali, Van Gogh, Gustav Klimt sau Vasili Kandinski.

            Studiați cu atenție și preturile, și o să vă convingeți singuri că oferta magazinului este foarte avantajoasă!

            Ce reproduceri după opere celebre, cumpărate de aici, pot decora cu succes living-ul dumneavoastră?

            Gustav Klimt – Apple Tree, The Fulfillment, The Kiss, Water Serpents, etc.

            Pablo Picasso – Mediterranean Landscape, Joie de Vivre, Woman with yellow hair, Wooman with a book, etc.

            Salvador Dali – The Burning Giraffe, The Ghost of Vermeer, Three Sphinxes of Bikini, etc.

            Van Gogh – Cafe Terrace at Night, Landscape with House and Ploughman, The Mulberry Tree in Autumn, Wheat Field With Cypresses, etc.

            Mai mult decât atât, oferta dânsilor include și tablouri pentru camera copiilor, tablouri pentru bucătarie, tablouri handmade sau tablouri originale. Adăugăm la acestea și oferta pentru tablourile personalizate.

            Dupa părerea noastră, un astfel de tablou împreună cu câteva vaze înalte foarte moderne din ceramică sau cu câteva obiecte de decor sculptate pot schimba complet aspectul oricărui tip de locuință sau aspectul oricărui tip de birou.